Het verhaal, een zoektocht. Als uitgangspunt en inspiratiebron gebruik ik de natuur met als thema verschillende vormen van communnicatie.

In mijn tekeningen en schilderijen zoek ik naar een spanning tussen lijnen en probeer ik meerdere werkelijkheden in perspectief en tijd naast en door elkaar heen te laten bestaan. Ik weet van te voren niet waar het eindigt en koester het prces en de ondekkingstocht.

Bij mijn installaties voeg ik vaak iets toe wat communiceert met de omgeving. Aanwezig is doordat het luistert/registreert of meebeweegt of meegroeit. Het is altijd site-specific.

Daarnaast zijn bij Staatsbosbeheer en diverse winkels mijn ansichtkaarten te verkrijgen met planten met bijgevoegde zakjes wilde bloemen zaden. Het botanische werk vormt een fijne afwisseling met andere werk en vloeit ook wel in elkaar over.

En weer daarnaast geef ik soms workshops op loacties zoals de Verteltafels, Wijjkmemory, Kunst kijken kunst maken en kennismaken met kunst vanuit mn atelier.

Ik wens je heel veel kijkplezier en een mooie ervaring toe.

!!Mijn werken zijn ook te huur vanaf  een minimum van 15 euro per maand met de looptijd van minimaal een half jaar. Informeer naar de mogelijkheden". 

Email: kittyblum@hotmail.com / App of bel 0613247599